Здобувачі бакалаврського освітнього рівня спеціальності 112 Статистика успішно склали фаховий кваліфікаційний іспит

20 червня 2023 року на кафедрі статистики та прикладної математики Черкаського державного технологічного університету була проведена атестація здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього рівня за спеціальністю 112  Статистика освітньої програми “Аналіз даних (Data Science) та комп’ютерна статистика” у формі атестаційного іспиту.

Члени комісії у складі к.ф.-м.н., доцента кафедри прикладної математики та інформатики Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького Олександра Богатирьова (голови), к.т.н., завідувача кафедри статистики та прикладної математики ЧДТУ Анаіт Карапетян, к.п.н., доцента кафедри статистики та прикладної математики ЧДТУ Алли Нестеренко відзначили високий рівень теоретичної та практичної підготовки здобувачів вищої освіти. Рівень компетентностей, знань та умінь випускників відповідають вимогам освітньої програми.  

Результати атестаційного іспиту дають підстави констатувати належну професійну підготовку здобувачів вищої освіти як майбутніх фахівців з аналізу даних (Data Science) та комп’ютерної статистики.